Sökmotormarknadsföring, Google AdWords

Snabb och effektiv marknadsföringskanal är definitivt sökmotorn Google. Med hjälp av Google Adwords kan en företagare t.om. själv uprätthålla sina reklam och ändra efter behov på innehållet. Reklamen som presenteras är beroende av sökord eller sökordskombinationer som man definierat. Vi skapar optimerade Google AdWords sökmotorkampanjer med många års kunskap, vi lär även företagare själva att använda programmet. Utan skolning och vägledning blir kampanjerna i regel väldigt dyra och på kort tid helt olönsamma. Vi rekommenderar att företag inte slösar tid och pengar på att ”pröva” sig fram, utan tar hjälp av en kunnig konsult och får därmed största nyttan av en kampanj.

Analys och utveckling av Internetsidor

Behöver ni hjälp med att analysera och utveckla era Internetsidor, vi hjälper dig gjärna!
Vi hjälper att utveckla Internetsidors funktionalitet samt att förbättra sökbarhet och försäljning.

Nya hemsidor

Om ert företag inte har egna hemsidor ännu eller behöver nya hjälper vi genom att själva producera eller tar hjälp av våra samarbetspartners.

Vi kan även vara med i planeringsstadiet som rådgivande part eller endast och bolla ideér vad ert företag kunde göra via Internet.
Om ni planerar nya hemsidor, ta kontakt i tid så är nyttan av vår hjälp störst!

Google sökmotoroptimering, förbättring av Internetsidors sökbarhet.

Sökmotoroptimering är mycket viktig del av utveckling av en Internetsida så Google kan hitta sidan enklare. Vi går igenom sidans funktionalitet, innehåll och struktur och ger råd eller gör direkta ändringar på sidorna så sökbarheten förbättras.

I Google sökningar är det livsviktigt att vara på första sidans sökresultat, och 3 första sökresultat är de aldra viktigaste. Under 10 % av de som söker på Google går ens till andra sidan och kolla, med hjälp av sökmotoroptimering kan man förbättra sina möjligheter att vara på första sidan!

Föreläsningar om olika Internetrelaterade ämnen

Under de gågna årena har vi gjort olika Internetrelaterade föreläsningar åt läroanstalter, projekt och företag.
Då ni behöver en intressant föreläsning till liten eller stor grupp, ta kontakt!